Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
2. apríla 2023, 10:54
Čas čítania 0:39

Muž s 1,65 promile havaroval v Bratislave s 9-ročnou dcérou v aute. K nehode došlo v Petržalke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Muž s 1,65 promile havaroval v Bratislave s 9-ročnou dcérou v aute. K nehode došlo v Petržalke
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Nezodpovedný vodič spáchal prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Bratislavskí policajti informovali o autonehode, ktorú zavinil v Petržalke opitý vodič. Ten viezol v aute len deväťročnú dcéru. K nehode podľa polície došlo na Znievskej ulici v sobotu približne o 15.00 hod. Poškodených bolo viacero áut.

Podľa doposiaľ zistených informácií mal vodič 42 rokov a šoféroval vozidlo značky Seat Altea, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu auta, následkom čoho narazil do iného odstaveného vozidla, ktoré následkom nárazu odhodilo do ďalšieho pred ním odstaveného vozidla.

Policajti zistili u vodiča na základe dychovej skúšky 1,65 promile alkoholu v krvi. Muža previezli do nemocnice na jednorazové ošetrenie. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, vodič však týmto konaním spáchal prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

Polícia upozornila vodičov, aby boli viac zodpovední a za volant nesadali po požití alkoholu. V Bratislave v októbri minulého roka došlo k smrteľnej nehode na Zochovej ulici, pri ktorej zahynuli piati ľudia. Nehodu zavinil momentálne obžalovaný Dušan Dědeček, ktorý mal v tom čase viac ako dve promile alkoholu v krvi. V prípade dokázania viny mu hrozí až doživotie.

Domov
Zdieľať
Diskusia