Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
30. marca 2023, 13:22
Čas čítania 0:30

Matovič predstavil plán B, ako každému voličovi vyplatí odmenu 500 € za voľby. Vymyslel si nečakanú podmienku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Matovič o tom informoval vo štvrtok 30. marca počas tlačovej konferencie.

Igor Matovič na tlačovej konferencii vo štvrtok 30. marca ozrejmil, že o 500 eur pre voličov neprestane bojovať. Verejnosti dnes ukázal svoj plán B, ktorý predstavuje verejný prísľub hnutia OĽaNO, v tomto znení:

„Do budúcej vládnej koalície vstúpime len s podmienkou vyplatenia odmeny 500 eur každému, kto sa 30. 9. 2023 zúčastnil volieb,“ priblížil šéf OĽaNO.

Počas tlačovej konferencie dodal, že prísľub považuje za záväzný a hnutie ho tak schváli aj na najbližšom sneme. Matovič opísal, že jeho strana bude „drahou nevestou“. 

„Vieme, že čísla a výsledky volieb budú úplne iné ako terajšie prieskumy,“ reagoval na prepadajúce sa preferencie hnutia v posledných volebných prieskumoch. Matovič zároveň informoval, že tento krok nepovažuje za predvolebnú manipuláciu či korupciu. Podľa jeho slov sa môžu všetci voliči rozhodnúť na základe vlastného svedomia.

Igor Matovič.
Igor Matovič. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

 

Domov
Zdieľať
Diskusia