Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. marca 2023, 7:10
Čas čítania 0:40

Superlacný obchod Action má nový akciový leták na tento týždeň. Za pár eur kúpiš obrovské balenia sladkostí, kozmetiku aj doplnky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec ponúka aj sladkosti či dámske a pánske pyžamá.

Obchodný reťazec Action zverejnil katalóg zliav na nasledujúci týždeň. Tovar bude zlacnený od 29. marca do 4. apríla. Za zľavnenú cenu si môžeš kúpiť dekorácie do domácnosti, sladkosti či topánky a oblečenie. Zľavnená je kozmetika a s blížiacim sa teplým počasím aj záhradnícke potreby. Celý leták si môžeš pozrieť tu

Reťazec má v súčasnosti v Bratislave dve pobočky. Jedna sa nachádza v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch a druhá v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste.

Lacný tovar však môžeš nakupovať už aj v obchodnom centre Klokan vo Zvolene. Reťazec však potvrdil, že ďalšiu pobočku bude otvárať aj na východnom Slovensku. Aktuálne firma hľadá manažment pre budúcu predajňu v Spišskej Novej Vsi.

Produkty za pár eur

Action ponúka dekorácie, sladkosti, oblečenie aj kozmetiku. Tú sme v Refresheri vyskúšali a jej hodnotenie si môžeš pozrieť v našom článku. Obchod konkuruje najmä reťazcom ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Action letákAction letákAction letákAction leták
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia