Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2023, 8:11
Čas čítania 0:28

Superlacný obchod Action potvrdil, že otvorí prvú predajňu na východe Slovenska. Vybral si mesto, ktoré by si možno nečakal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Action už má dve prevádzky v Bratislave a jednu vo Zvolene. Teraz sa presúva na východ Slovenska.

Diskontný obchod Action, ktorý už v Bratislave otvoril prvé prevádzky, smeruje aj na východné Slovensko. Na portáli Profesia firma aktuálne hľadá manažment pre budúcu predajňu v Spišskej Novej Vsi.

Inzerát sľubuje skvelý tím, príjemných kolegov a šancu na rast v medzinárodnej firme. Otvorených pozícií je niekoľko: store manager (teda vedúci alebo vedúca predajne) a assistant store manager, teda zástupcovia, ktorých firma do Spišskej Novej Vsi potrebuje troch. 

„Budete plánovať a organizovať prácu v predajni, pracovať s kolegami na ich rozvoji, zodpovedať za naplnenosť predajne a v kancelárii strávite len minimum času na vybavenie nevyhnutnej administratívy,“ opisujú niektoré povinnosti. Manažment predajne bude spolupracovať aj s regionálnym manažérom. Za túto prácu na plný úväzok ponúka Action mzdu od 1250 eur.

Action
Zdroj: Action
Domov
Zdieľať
Diskusia