Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. marca 2023, 12:19
Čas čítania 0:45

Prípad agresívnej matky „tiktokerky“ zo Šale má nečakanú dohru. Za týranie jej hrozí exemplárny trest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Videá agresívnej matky sa stali virálnymi ešte koncom júla 2022, po tom, čo sa internetom začali šíriť zábery, na ktorých žena deťom vulgárne nadáva, bije ich a opakovane kope. Všetko pritom naživo vysielala na Tiktoku.

Prípad matky zo Šale, ktorá sa svojim deťom vyhrážala smrťou a vulgárne im nadávala, má dohru. Prokurátor na ňu podal obžalobu v nadväznosti na ukončené policajné vyšetrovanie, informujú tvnoviny.sk. 

Videá agresívnej matky sa stali virálnymi ešte koncom júla 2022, po tom, čo sa internetom začali šíriť zábery, na ktorých žena deťom vulgárne nadáva, bije ich a opakovane kope. Všetko pritom naživo vysielala na Tiktoku. 

V jednom zo zverejnených videí sa deťom vyhráža, že ich zabije. „Tak mi žerú nervy tí vy***anci, že ich raz za***em s nožom. S tým tupým, čo mám, čo ani k***t mužovi nerozrežem s ním,“ vykrikuje agresívna žena.

Úrady jej deti odobrali 

Dvojicu detí jej ešte v tom čase odobrali úrady a polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. V prípade dokázania viny žene hrozí väzenie na 15 rokov.

„Vyšetrovanie prípadu bolo ukončené s návrhom na podanie obžaloby. Žena bola obvinená z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Vyšetrovateľ PZ si v priebehu vyšetrovania prípadu vyžiadal skúmanie duševného stavu obvinenej psychiatrom, vyšetrenie detí klinickým psychológom a skúmanie mobilného telefónu elektrotechnikom,“ povedala pre TV Markíza policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Matka
Zdroj: Tiktok/s_i_n_d_y4120
Domov
Zdieľať
Diskusia