Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
27. júla 2022, 15:50
Čas čítania 0:49

Matka zo Šale na videách bila a vulgárne urážala svoje deti. Úrady jej ich už odobrali

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Kopance a vulgarizmy zažívali deti, zdá sa, pravidelne.

Internetom začali kolovať videá, na ktorých 32-ročná matka zo Šale vulgárnym spôsobom uráža svoje deti. Zároveň ich udiera rukou a opakovane kope. Dianie z domácnosti pritom z nepochopiteľných dôvodov vysielala naživo cez svoj účet na Tiktoku. 

V jednom z videí sa deťom vyhráža, že ich zabije. „Tak mi žerú nervy tí vy***anci, že ich raz za***em s nožom. S tým tupým, čo mám, čo ani k***t mužovi nerozrežem s ním,“ hovorí na zázname matka.

@alex.237j#orchidealaliaruza#matkaroka#tiranka#krava♬ původní zvuk - Viera Nawždyy Jožkov

Úrad sociálnych vecí a rodiny začal jej prípad monitorovať a dnes jej podľa polície dvojicu detí odobrali. „Vyšetrovateľ Policajného zboru zo Šale začal trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby po tom, čo sociálnymi sieťami prebehli videá, na ktorých mladá žena vulgárne nadáva svojim deťom a na jednom z nich dokonca dieťa udrie a kopne,“ uviedla ďalej polícia na Facebooku. V prípade preukázania viny jej za menovaný trestný čin podľa zákona hrozí väzenie na 3 až 8 rokov.

16. marca 2024, 9:30 Čas čítania 11:51 Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor)

V reportáži televízie Joj matka síce tvrdila, že sa o deti stará, ale videá zverejnené na sociálnej sieti Tiktok hovoria inou rečou. Na Facebooku sa pritom verejne priznala, že miluje iba mladšieho zo synov. Účet matky tyranky sledovali tisíce ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia