Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
17. marca 2023, 18:10
Čas čítania 0:33

Odvážny bežec zabránil mužovi v skoku z mosta v centre Bratislavy. Život mu zachránil, lebo si ho všimol stáť na okraji

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mestská polícia zverejnila na sociálnej video zo zásahu, pri ktorom pomohli mužovi v zlom psychickom stave.

V stredu 15. marca zabránil odvážny bežec mužovi zoskočiť z bratislavského Starého mosta. Svedkovia incidentu ostali s mužom až do príchodu mestskej polície, ktorá ho napokon odovzdala do rúk záchranárov. Mestských policajtov na miesto privolali svedkovia, ktorí sa muža snažili upokojiť, informujú policajti na sociálnej sieti.

„Operátor vyslal na miesto najbližšiu hliadku z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie, ktorá prišla ľuďom zachraňujúcich muža pomôcť. Ten sa ešte párkrát snažil vytrhnúť policajtom, ale ľudským prístupom a vhodnou komunikáciou sa im ho podarilo upokojiť,“ priblížili v príspevku.

Muž v zlom psychickom stave nakoniec vyviazol z celého incidentu bez zranení, policajti ho však odovzdali do rúk posádke rýchlej zdravotnej pomoci.

„Ak sa stanete svedkom podobnej situácie, najmä ak ide o život alebo zdravie, prosíme, bezodkladne nás kontaktujte prostredníctvom bezplatnej a nepretržite fungujúcej linky 159. Môžete tak zachrániť život,“ uzavrela Mestská polícia Bratislava.

Domov
Zdieľať
Diskusia