Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. marca 2023, 15:30
Čas čítania 0:18

Ak máš túto kozmetiku doma, v žiadnom prípade ju nepoužívaj. Slovákov pred rizikovými produktmi varujú hygienici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Úrad verejného zdravotníctva varuje, že niektoré z výrobkov sa môžu nachádzať aj na Slovensku.

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na Facebooku na nebezpečné kozmetické výrobky, ktoré sa v Európskej únii dostali do systému Safety Gate/RAPEX (systém EÚ na rýchlu výmenu informácií o nebezpečných nepotravinových výrobkoch).

17. marca 2023, 17:30 Čas čítania 3:48 V roku 2014 zmizlo, dodnes nikto nevie kam. Čo sa stalo s letom MH370 s 239 ľuďmi na palube, ktorý teraz láka divákov Netflixu? V roku 2014 zmizlo, dodnes nikto nevie kam. Čo sa stalo s letom MH370 s 239 ľuďmi na palube, ktorý teraz láka divákov Netflixu?

Úrad na Facebooku upozorňuje, že niektoré z týchto výrobkov sa môžu nachádzať na Slovensku. Podrobnejšie informácie a opis výrobkov nájdeš TU. Ak máš tieto produkty doma, nemal by si ich používať.

Databázu nepotravinových výrobkov v systéme RAPEX si môžeš pozrieť na webovej stránke Európskej komisie. 

nebezpečné výrobky
Zdroj: Facebook/Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia