Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
9. marca 2023, 17:51
Čas čítania 0:40

VIDEO: Vodič v Dolnom Kubíne prerazil vchodové dvere čerpacej stanice. Chcel podrezať taxikárov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž agresívne kopal do áut taxislužby a zastaviť ho sa podarilo až polícii.

Na čerpacej stanici v Dolnom Kubíne vodič v motorovom vozidle značky Seat vrazil do zatvorených vchodových dverí. Na prvýkrát sa mu dovnútra dostať nepodarilo, skúšal to viackrát a nezastavili ho ani regály s tovarom, informoval o tom člen facebookovej skupiny HAKA – Hľadá sa auto krádeže automobilov.

Na prevádzke sa v tom čase nachádzalo niekoľko osôb vrátane zákazníkov, ktorým sa podarilo zhotoviť niekoľko videí a fotografií. 

„Psychopat s dvoma nožmi chcel ísť na pumpu a vykrikoval, že podreže taxikárov, tak sa baby zamkli. On to prerazil autom, potom prišla hliadka a naháňali sa,“ napísal autor príspevku. 

Muž mal podľa informácií portálu Žilina inak vyjsť pred benzínovú pumpu, kde agresívne kopal do áut taxislužby. Svojím správaním im poškodil kapotu, sklo a spätné zrkadlá. Po príchode polície sa muž snažil z miesta činu ujsť a na kamerových záberoch vidieť, ako ho polícia naháňa. Zadržali ho neskôr pri nákupnom centre. 

Polícia na svojom Facebooku informovala, že mužovi obmedzili osobnú slobodu a namerali mu po podrobení dychovej skúšky 1,79 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia