Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
2. marca 2023 o 21:42
Čas čítania 0:33

Iba 10-ročný chlapec bodol kuchynským nožom kamaráta pre hádku pri kartách. Bez trestu ostali mladík aj jeho rodičia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo na hornom Zemplíne. Policajti nakoniec ukončili vyšetrovanie bez vznesenia obvinenia.

Len 10-ročný chlapec z horného Zemplína bodol svojho 14-ročného kamaráta počas kartovej hry, pri ktorej hrali o jedno euro. Policajti nakoniec ukončili trestné stíhanie bez vznesenia obvinenia voči mladíkovi a jeho rodičom, informuje portál Noviny.sk

Mladého útočníka pred trestom údajne zachránil len nízky vek, potrestaní však nebudú ani jeho rodičia. Matka napadnutého chlapca je z konania polície sklamaná. V rozhovore to opísala aj pre Noviny.sk. „To nebolo, že mu polámali ruku, ale bodli do neho s nožíkom. Neviem, prečo s tým (policajti) nič neurobili,“ uviedla.

Podľa chlapcov zaútočil 10-ročný chlapec potom, čo prehral kartovej hre. Matka poškodeného pritom dodala, že sa jej syn len tesne vyhol tomu, aby ostal po celý život na vozíku.

Vyšetrovanie bolo nakoniec zastavené pre nízky vek podozrivého, ale aj okolnosti prípadu, dodal pre Noviny.sk vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: Unsplash/Inês Ferreira, FB/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia