Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. marca 2023, 14:26
Čas čítania 0:30

SBS na futbalovom zápase Slovana Bratislava vystrašila fanúšikov ruskými vlajkami. Klub reaguje ráznym rozhodnutím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na svoje uniformy si ochrankári pripli ruské vlajky s nápismi v azbuke.

Na dueli Slovanu Bratislava s Banskou Bystricou si traja ochrankári na svoju uniformu pripli ruské vlajky s nápisom v azbuke. Módny doplnok vystrašil viacerých divákov. „Videl som to, videl, celkom som sa zľakol, či sa niečo nestane,“ povedal jeden z nich. Nič podobné sa na štadióne ešte neodohralo, píše PrahaIN.cz.

Klub Slovan Bratislava plánuje okamžite vyvodiť dôsledky. „V prvom rade by sme chceli povedať, že situácia nás veľmi mrzí. Podľa nášho návštevného poriadku a platnej legislatívy je na štadión zakázané vnášať a prezentovať cudzie štátne symboly. V tomto prípade ide o individuálne zlyhanie niektorých členov usporiadateľskej služby,“ vyjadril sa klub.

„Hneď po zápase sme na základe kamerových záznamov vyvodili patričné dôsledky voči daným jednotlivcom a zaistili sme, aby sa nič podobné v budúcnosti neopakovalo,“ uzavrel Slovan.

tehelné pole
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Domov
Zdieľať
Diskusia