Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
22. februára 2023 o 11:10
Čas čítania 0:23

AKTUÁLNE: Juraj Hossu, ktorý na smrť dokopal Filipínca Henryho, ide na slobodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozhodol o tom Okresný súd v Trnave.

Juraj Hossu, ktorý v roku 2018 kopancami usmrtil Filipínca Henryho Acordu na Obchodnej ulici v Bratislave, ide na slobodu, informuje Pravda.

Muža súd podmienečne prepustil na slobodu. Odsúdený bude mať monitorovací náramok a v čase od 21.00 h do 5.00 h sa musí zdržiavať na adrese svojho bydliska, ktorú uviedol pred súdom. Nemôže vycestovať do zahraničia, požívať alkohol a počas troch rokov bude pod dohľadom probačného pracovníka.

22. februára 2023 o 15:39 Čas čítania 3:29 Ako je možné, že súd po 3 rokoch prepustil Juraja Hossua? Odchod domov navrhol riaditeľ väznice, vysvetľuje expert Ako je možné, že súd po 3 rokoch prepustil Juraja Hossua? Odchod domov navrhol riaditeľ väznice, vysvetľuje expert

Odvolací krajský súd v Bratislave mu v septembri 2019 udelil deväť rokov. O podmienečné prepustenie Hossu požiadal po necelých troch rokoch vo väzení. Okresný súd v Trnave teraz rozhodol o jeho podmienečnom prepustení.

Hossu
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Domov
Zdieľať
Diskusia