Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
22. februára 2023 o 10:21
Čas čítania 0:30

Mladý Kysučan sa vozil na svojom BMW s 2,33 promile, aj keď mal zákaz šoférovať. Z policajtov si veľké starosti nerobil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladík šoféroval napriek zákazu a nafúkal 2,33 promile. Už je obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Mladík vo veku 23 rokov z obce Krásna nad Kysucou si sadol za volant pod vplyvom alkoholu a so zákazom šoférovať. Už je obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, informuje polícia na Facebooku. 

Policajná hliadka z Čadce minulý víkend zastavila auto značky BMW a vodiča vyzvala k dychovej skúške a predloženiu dokladov. 

„Počas kontroly sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,12 mg/l, čo je 2,33 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Preverovaním bolo zistené, že vodič má súdom právoplatne uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá,“ opisuje polícia. 

Opitého muža bez dokladov policajti odviedli na policajné oddelenie. „Poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža,“ uzatvára polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia