Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. februára 2023, 20:59
Čas čítania 0:36

Muž, ktorý v centre Košíc spôsobil smrteľnú nehodu, vraj predpisy porušoval opakovane. Dcéra obete jeho ospravedlnenie neprijala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodina jednej z obetí jeho ospravedlnenie neprijíma.

Vodič, ktorý spôsobil tragickú dopravnú nehodu v centre Košíc, zverejnil svoje ospravedlnenie. Dcéra nebohej dôchodkyne reagovala, že jeho ospravedlnenie neprijíma, píšu Noviny.sk. Znepokojilo ju, že ospravedlnenie bolo v mene realitnej kancelárie, v ktorej pracuje. 

S mužom vraj majú ľudia z Košíc niekoľko negatívnych skúseností z minulosti. 

Na sociálnych sieťach sa verejnosť zhoduje, že Košičan prekračoval na rovnakých úsekoch rýchlosť opakovane. „Písala mi pani, ktorá mala veľmi podobnú skúsenosť, skončila sa šťastne. Stalo sa to na tom istom úseku, pán ju vo veľkej rýchlosti predbiehal a ona mala ešte vzadu malé dieťa. Bol to ten istý pán, je si úplne istá,“ vyjadrila sa dcéra jednej z obetí.

Muž v ospravedlnení tvrdí, že počas jazdy dostal epileptický záchvat a stratil pamäť. Polícia túto skutočnosť naďalej preveruje a muž podľa dostupných informácií vraj absolvoval neurologické vyšetrenie. Momentálne 43-ročný Ivan M. dnes sedí vo väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až osem rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia