Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
5. februára 2023, 12:05
Čas čítania 0:33

FOTO: Luxusné Ferrari za vyše 200-tisíc skončilo vo výťahovej šachte. Celé zdemolované zostalo visieť „hore hlavou“

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Záchrana auta trvala viac ako 4 hodiny.

Hasiči z americkej Floridy z Palm Beach County informovali o kurióznej autonehode, ku ktorej došlo v priebehu týždňa. Úplné nové strieborné Ferrari v limitovanej verzii Roma v hodnote 250-tisíc dolárov (v prepočte viac ako 230-tisíc eur) totiž skončilo vo výťahovej šachte jednej z predajní luxusných vozidiel, kde zostalo visieť.

Cudzie zavinenie nehody vylúčili, zapríčinilo ju totiž zlyhanie techniky. Dôvodom poriadne drahej kolízie mala byť porucha výťahu na prevoz aút medzi poschodiami predajne. Pri nehode sa nik nezranil. Po tom, čo ho hasiči zo šachty vyslobodili, putoval športiak priamo na vrakovisko, píše portál Super Car Blondie.

Záchranné zložky museli najprv zmierniť únik paliva z nádrže, v dôsledku čoho sa prerušila dodávka elektriny do celej predajne s autami, pretože hrozil nebezpečný výbuch. Napokon sa však hasičom podarilo auto vyslobodiť bez toho, aby sa vznietilo. Záchrana auta trvala viac ako 4 hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia