Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
27. januára 2023, 18:18
Čas čítania 0:46

Conora McGregora dnes zrazilo auto, keď si šiel zatrénovať na bicykli. Ďakujem, že som medzi živými, hovorí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Conora McGregora dnes zrazilo auto, keď si šiel zatrénovať na bicykli. Ďakujem, že som medzi živými, hovorí
Zdroj: Instagram/@thenotoriousmma

Slávny MMA zápasník sa druhý raz narodil.

Írsky MMA zápasník Conor McGregor mal nehodu. Informoval o tom na svojom Instagrame„Práve do mňa zozadu narazilo auto. Vodič ma nevidel cez slnečné lúče,“ napísal v príspevku. Poďakoval sa zároveň Bohu, no tiež wrestlingu a džudu, vďaka ktorým vedel, ako má dopadnúť na zem, čo mu vraj zachránilo život. 

Vyzerá to tak, že sa mu nič nestalo a je v poriadku. McGregor na sociálnu sieť pridal fotku poškodeného bicykla, ako aj dve videá, na ktorých komunikuje s vodičom auta. Na prvom počuť, ako sa vodič, ktorý spôsobil nehodu, zápasníkovi neustále ospravedlňuje.

Ír však na videu zadýchaný a mierne šokovaný vraví, že to je v poriadku. Na ďalšom videu už vidno, ako sa s vodičom, ktorého meno je Nick, vezie v aute na prednom sedadle, pričom bicykel leží v kufri.

„Som stále medzi živými, to je jediné, na čom záleží,“ povie v závere videa slávny zápasník, ktorý je stále v najprestížnejšej súťaži sveta UFC. Tento rok by sa mal vrátiť do klietky. Len za pol hodiny McGregorov príspevok nazbieral takmer 200-tisíc reakcií, pričom fanúšikovia  v komentároch mu hromadne píšu, že sú radi, že žije.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia