Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. januára 2023, 16:16
Čas čítania 0:25

Klub Al Nassr poprel ďalšie špekulácie o Ronaldovi

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Do médií sa pred časom dostali informácie, že Ronaldo Saudskej Arábii prisľúbil verejnú podporu kandidatúry na usporiadanie MS vo futbale.

Podľa saudskoarabského klubu Al Nassr Christiano Ronaldo v zmluve nemá klauzulu o podpore Saudskej Arábie ako kandidátovi na usporiadanie futbalových majstrovstiev sveta v roku 2030, píše denník The Guardian

Do médií sa pred časom dostali informácie, že Ronaldo Saudskej Arábii prisľúbil verejnú podporu kandidatúry na usporiadanie MS vo futbale. Futbalový klub tieto informácie poprel a uviedol, že Ronaldovým hlavným zameraním je spolupráca so spoluhráčmi a pomoc klubu dosiahnuť úspech. 

Do Saudskej Arábie sa portugalský hráč presťahoval minulý mesiac. S klubom, v ktorom po novom pôsobí, podpísal výhodnú zmluvu a stal sa najlepšie plateným futbalistom sveta. Za dve sezóny v exotike si prilepší o rovných 200 miliónov eur. 

Al Nassr Saudi Club Ronaldo
Zdroj: Al Nassr Saudi Club (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia