Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
8. januára 2023, 10:49
Čas čítania 0:29

Dvaja mladíci napadli a okradli muža na železničnej stanici v Humennom. Odmietol im dať 10 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muža v strednom veku opakovanie udierali do tváre a kopali do nohy.

Dvaja mladíci napadli 53-ročného muža na železničnej stanici v Humennom. Muža prepadli na jednom z nástupíšť a žiadali od neho peniaze. Keď odmietol, začali ho udierať do tváre a kopať do nohy. Následne mu z peňaženky ukradli 10 eur v hotovosti, informuje portál Noviny.sk.

Polícia páchateľov zadržala a obvinila, prípad vyšetruje ako zločin lúpeže. Jeden z mladíkov pochádza z obce Kochanovce a druhý z Humenného, obvinení sú vo veku 17 a 21 rokov, informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

„Hliadky mestskej polície vykonávajú dosť časté kontroly v tejto lokalite, čiže na veľkej železničnej stanici, so zameraním na narušenia verejného poriadku,“ cituje portál Miroslava Jeviča, zástupcu náčelníka Mestskej polície v Humennom. Pre páchateľov sú na železničnej stanici najľahšou korisťou ľudia bez domova.

Domov
Zdieľať
Diskusia