Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
8. januára 2023, 9:11
Čas čítania 0:40

Tragická nehoda na stanici v Margecanoch: 37-ročného muža z Česka zachytil vlak, zraneniam na mieste podľahol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa informácií portálu Korzár mal človek stáť v priestore nástupišťa tak, že vlak ho zachytil.

V sobotu po pol jedenástej v noci sa stala smrteľná nehoda na železničnej stanici v Margecanoch v okrese Gelnica. Vlak smerujúci z Humenného do Prahy zachytil 37-ročného muža, ktorý sa podľa Železničnej spoločnosti Slovensko „neoprávnene pohyboval v koľajisku“. Muž zrážku neprežil.

Podľa informácií portálu Korzár mal človek stáť v priestore nástupišťa tak, že vlak ho údajne zachytil. Košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová pre portál uviedla, že Čecha na mieste ošetrovala posádka rýchlej zdravotnej pomoci, ale aj napriek ich snahe muž po niekoľkých minútach zraneniam podľahol. Vlak meškal vyše tri hodiny.

„To, či nebohý bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok, bude zisťované pri nariadenej pitve. Polícia po vykonaní nevyhnutných prvotných procesných úkonov a zadokumentovaní začala vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Aká bola presná príčina pádu nebohého muža, je predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ cituje Korzár políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia