Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
6. januára 2023, 16:47
Čas čítania 0:37

Rodine v Bánovciach nad Bebravou zhorel v noci na Troch kráľov vianočný stromček. Škodu vyčíslili na 25 000 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Keď zistili, že u nich doma horí, utiekli sa schovať k susedom.

Rodine z Bánoviec nad Bebravou v noci zo štvrtka na piatok zhorel v obývačke v byte vianočný stromček. Keď to majitelia bytu zistili, utiekli sa schovať k susedom. Na miesto činu prišli hasiči, ktorí požiar rýchlo uhasili. Podľa Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne, ktoré o prípade informovalo na Facebooku, sa pri požiari nezranila žiadna osoba.

Kým však na miesto prišli záchranné zložky, požiar stihol do značnej miery poškodiť obývačku a zadymiť aj ostatné izby v byte. Škodu, ktorá pri požiari vznikla, vyčíslili na približne 25 000 eur.

Polícia v tejto súvislosti pripomína, že hoci sviatky sú už takmer za nami, netreba zabúdať na opatrnosť pri svetelných vianočných dekoráciách. 

„Na vianočnom stromčeku nikdy nezapaľuje sviečky ani prskavky. Na osvetlenie stromčeka alebo inej výzdoby používajte iba certifikované osvetlenie, pričom vždy rešpektujte pokyny výrobcu. Hovorí sa, že suchý vianočný stromček horí rýchlejšie ako noviny,“ upozorňujú muži zákona a radia vypínať vianočné osvetlenie z elektriky, pokiaľ odchádzaš z domu alebo ideš spať.

Domov
Zdieľať
Diskusia