Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. januára 2023, 11:07
Čas čítania 0:32

VIDEO: Tesne za reportérom na Ukrajine explodovala ruská raketa. Od smrti ho počas vstupu delilo len pár desiatok metrov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident zobrazuje nebezpečenstvo, ktorému sú na Ukrajine denne vystavení ukrajinskí civilisti, armáda aj novinári nachádzajúci sa v blízkosti bojov.

V bezprostrednej blízkosti francúzskeho novinára, ktorý rozprával v živom prenose televízie TMC, padla ruská raketa. Rusi zaútočili blízko pri meste Kramatorsk v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, odkiaľ reportér rekapituloval aktuálnu situáciu na fronte.

Výbuch rakety v živom vysielaní zachytili kamery a video na Twitteri zdieľal spravodajský server Nexta, ktorý pravidelne informuje o dianí na Ukrajine. Incident zobrazuje nebezpečenstvo, ktorému sú na Ukrajine denne vystavení ukrajinskí civilisti, armáda aj novinári nachádzajúci sa v blízkosti bojov. 

Nexta v reakcii na video francúzskej televízie uviedla, že podľa dostupných informácií Rusi v utorok 3. januára nadránom trafili mesto Družkivka v regióne Kramatorsk viacerými raketami. Tento útok potvrdil úrad prezidenta Zelenského, pričom jedna z rakiet mala trafiť miestnu hokejovú arénu.

Domov
Zdieľať
Diskusia