Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
31. decembra 2022 o 19:56
Čas čítania 0:40

Slovensko na MS do 20 rokov prehralo proti Švajčiarom po samostatných nájazdoch 3 : 4

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po výhre nad USA a Lotyšskom prišla prehra.

Slovenský tím dnes na majstrovstvách v hokeji do 20 rokov nastúpil proti Švajčiarsku, s ktorým prehral po nájazdoch 3 : 4. V tabuľke B skupiny sme sa pred dnešným zápasom nachádzali na 2. mieste so 6 bodmi za Fínskom so 7 bodmi, pričom Švajčiari boli na 4. mieste so 4 bodmi. Po dnešku si pripisujeme 1 bod a Švajčiari 2 body. O 22. hodine budú proti sebe z B skupiny zápasiť ešte Fíni a tím USA.

Prvý gól do brány Švajčiarov v 4. minúte strelil Adam Sýkora. Zvyšok prvej tretiny sa skóre nezmenilo. Bohužiaľ, v úvode druhej tretiny Švajčiari rýchlo vyrovnali. Gól strelil Liekit Reichle. 

Náš tím začal viesť až koncom druhej tretiny, keď Servác Petrovský dvomi gólmi v 37. a 38. minúte prestrelil brankára súpera. Švajčiari tretiu tretinu rozbehli v plnej sile a po niekoľkých minútach stihli dať gól, o ktorý sa postaral Mischa Ramel. Následne Švajčiari dokázali využiť presilovku a v 48. minúte vyrovnali na 3 : 3. O zápase sa nakoniec rozhodlo až po nájazdoch, v ktorých uspel tím Švajčiarska.

Hokej
Zdroj: Ron Ward/The Canadian Press/TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia