Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
30. decembra 2022 o 7:32
Čas čítania 0:26

VIDEO: Slovenskí hokejisti sa poriadne tešili z víťazstva. Ich radosť zdieľala aj IIHF, no očividne v nej nerozumeli, čo kričia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hráči sa tešili, koľko gólov od nich Američania inkasovali, a vyjadrili to poriadne nahlas.

Slovensko potešili mladí hokejisti, na šampionáte do 20 rokov v zápase proti USA vybojovali víťazstvo a odniesli si všetky tri body. V kanadskom Monctone zdolali USA v pomere 6 : 3. Z úspechu sa v šatni po zápase patrične radovali. 

V kabíne panovala eufória a nechýbali ani víťazné pokriky. Hráči sa tešili z toho, koľko gólov od nich Američania inkasovali, a vyjadrili to poriadne nahlas. Úsmevné video oslavujúcich mladíkov zdieľala Medzinárodná hokejová federácia na svojom oficiálnom účte na Twitteri.

V IIHF však zjavne nerozumeli pokriku o tom, ako Američania „dostali na p**u“, inak by video v pôvodnom znení asi neuverejnili.

Domov
Zdieľať
Diskusia