Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. decembra 2022 o 8:42
Čas čítania 0:30

VIDEO: Slováci na MS do 20 rokov prekvapivo porazili favorita. Zo zápasu s USA si odnášajú tri body

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jednoznačné vedenie náš tím potvrdil v druhej tretine po výhre 3 : 0.

Slovenskí hokejisti na svetovom šampionáte do 20 rokov poriadne prekvapili. V kanadskom Monctone zdolali USA 6 : 3 a zo zápasu si odnášajú tri body, píše šport.sk.  

Gólové skóre zápasu v tretej minúte otvoril Libor Nemec. Zápas hneď vyrovnal Boucher a do vedenia USA v prvej tretine poslal Brindley. Slováci zápas otočili a jednoznačné vedenie potvrdili v druhej tretine po výhre 3 : 0. O góly v druhej tretine sa postarali Dvorský, Bačo a Mešár. 

USA už priebeh zápasu v tretej tretine zvrátiť nedokázali, puk do brány poslal Repčík a v závere stretnutia sa ešte gólovo presadil Čiernik. Skóre zápasu už nezmenil ani ďalší gól Bouchera. 

Slováci sa v piatok o 17.00 h SEČ stretnú v zápase proti Lotyšsku. Posledný duel skupiny si zahrajú proti Švajčiarsku v sobotu 31. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia