Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
19. decembra 2022 o 10:47
Čas čítania 0:37

Elon Musk chce, aby si rozhodol o tom, či odstúpi ako šéf Twitteru. Sľubuje, že bude rešpektovať výsledky hlasovania

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hlasovanie zatiaľ vychádza v Muskov neprospech.

Miliardár Elon Musk len nedávno odkúpil Twitter a na sociálnej platforme nechal hlasovať o tom, či má odstúpiť z pozície šéfa. Komu by ju následne posunul, však nespresnil. Musk hlasovania na Twitteri obľubuje a už v minulosti ich využil pri mnohých témach.

Používateľov sa napríklad pýtal na to, či by mal obnoviť účet exprezidenta USA Donalda Trumpa, s čím „ľud Twitteru“ súhlasil. Ako Musk rád po anketách dodáva: „Vox populi, vox Dei.“ (Hlas ľudu, hlas Boží.)

Anketa:
Mal by Elon Musk odstúpiť?
Áno.
Nie.
Áno.
63 %
142 Hlasov
Nie.
37 %
84 Hlasov

Twitter pod vedením Muska zažíva množstvo zmien. Jednou z posledných je plánovaný zákaz reklám pre iné sociálne siete. Znamená to, že ak by si chcel na Twitteri propagovať svoj obsah z Instagramu či Facebooku, sociálna platforma by ťa vyzvala, aby si takýto obsah zmazal. V opačnom prípade ti môže hroziť dočasné zablokovanie účtu. Viac sa dočítaš tu.

19. decembra 2022 o 7:33 Čas čítania 0:43 Elon Musk zavádza ďalšie obmedzenia na Twitteri. Po novom už nebude možné na konte podporovať iné sociálne siete Elon Musk zavádza ďalšie obmedzenia na Twitteri. Po novom už nebude možné na konte podporovať iné sociálne siete
Domov
Zdieľať
Diskusia