Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík TASR
17. decembra 2022 o 11:16
Čas čítania 0:18

VIDEO: V Bratislave horia pivnice v paneláku. Hasiči sú už na mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obete ani zranenia nie sú hlásené.

Hasiči v sobotu predpoludním likvidujú požiar v pivničných priestoroch výškového bytového domu na Baltskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach.

„Z miesta zásahu nie sú hlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby,“ informovalo TASR operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.


Požiar v 12-poschodovej budove nahlásili krátko po 09.30 h. „O jeho likvidáciu sa starajú profesionálni hasiči z hlavného mesta i Malaciek, rovnako tak členovia Dobrovoľného hasičského zboru z mestskej časti Bratislava-Ružinov,“ dodali z operačného strediska.

16. decembra 2022 o 11:30 Čas čítania 3:19 Kde zarobí smetiar 3 292 € mesačne a lekár len 359 €? Porovnali sme platy na Slovensku so svetom a niektoré nás poriadne zaskočili Kde zarobí smetiar 3 292 € mesačne a lekár len 359 €? Porovnali sme platy na Slovensku so svetom a niektoré nás poriadne zaskočili
Domov
Zdieľať
Diskusia