Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. decembra 2022, 8:32
Čas čítania 0:38

Mladíka v kremnickej psychiatrickej nemocnici sexuálne napadli spolupacienti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jeden útočník chlapcovi chytil ústa a druhou rukou ho pevne držal. Druhý si stiahol nohavice a pohlavným údom sa snažil dostať k ústam obete a vyžadoval orálne uspokojenie.

16-ročného mladíka, ktorý sa v psychiatrickej nemocnici lieči zo závislosti, pred pár dňami sexuálne napadli spolupacienti. K útoku došlo v kremnickej nemocnici, reportáž priniesla TV Markíza. Mladý chlapec prepadol drogám, rodičia sa problém rozhodli riešiť liečbou na psychiatrii. V nemocnici však po dvoch týždňoch zažil traumu.

Uplynulú nedeľu si mladíka vyhliadli dvaja spolupacienti a odvliekli ho na toalety. Obaja boli mladiství. Jeden z nich chlapcovi chytil ústa a druhou rukou ho pevne držal. Druhý si stiahol nohavice a pohlavným údom sa snažil dostať k ústam obete a vyžadoval orálne uspokojenie. To sa opakovalo aj pri druhom páchateľovi, potom sa pokúsili o znásilnenie, našťastie, neúspešne. Priebeh incidentu televízii opísal otec obete. 

Riaditeľ nemocnice Vladimír Husárček sa rodičom ospravedlnil. Rodičia sa podľa slov otca o útoku dozvedeli priamo od syna, doteraz ich nekontaktovala nemocnica ani polícia. Riaditeľ tvrdí, že úplnú bezpečnosť v nemocnici zabezpečiť nedokáže, problémom je kapacita zariadenia. 

Na svojom Facebooku nasledujúci deň nemocnica zverejnila status, v ktorom informuje o zákaze návštev pacientov.

Domov
Zdieľať
Diskusia