Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
6. decembra 2022, 16:11
Čas čítania 0:38

Elon Musk vraj premieňa kancelárie Twitteru na spálne

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zamestnancom sa tento nápad vôbec nepáči.

Zamestnanci spoločnosti Twitter pracujúci v sídle v San Franciscu po príchode do práce zistili, že niektoré ich kancelárie a konferenčné miestnosti zrekonštruovali na spálne. Informuje o tom portál Forbes, ktorý sa odvoláva na nemenované zdroje pochádzajúce z prostredia sociálnej siete. Zamestnanci s tým neboli vopred oboznámení, uviedol jeden zo zdrojov. Neboli im vraj poskytnuté žiadne informácie ani kontext. Niektorí na Muskovej sociálnej sieti žartujú, že miestnosti sú aspoň útulné. 

Dôvod netradičnej rekonštrukcie je zatiaľ špekuláciou, podľa Forbesu však táto zmena súvisí s tlakom Elona Muska na väčší výkon zamestnancov. Tí sú tak v konečnom dôsledku nútení pracovať dlhé hodiny navyše a niekedy pre termíny nestíhajú presun domov.

Nie je známe, koľko takých „spální“ existuje, ale špekuluje sa, že by ich mohlo byť „štyri až osem na poschodie“, povedal zdroj Forbesu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia