Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
18. novembra 2022, 10:32
Čas čítania 0:56

Musk zatvoril kancelárie zamestnancom Twitteru, vraj sa bojí ich sabotáže. Svoju firmu už obrazne pochoval

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Elon Musk pokračuje v kontroverziách v spoločnosti Twitter.

Kríza v spoločnosti Twitter pokračuje. V stredu poslal Elon Musk zamestnancom e-mail s ultimátom, v ktorom im dal na výber – buď vo firme ostanú a zaviažu sa pracovať dlhé hodiny s vysokým nasadením, alebo sa rozlúčia.

Po dvoch dňoch Musk bez bližšieho vysvetlenia dočasne zatvára kancelárie, píše The Guardian.

Portál IGN sa odvoláva na informácie technologickej novinárky Zoë Schifferovej, podľa ktorej sa tím lídrov v Twitteri obáva sabotáže zo strany zamestnancov. Podľa Schifferovej momentálne vedenie firmy presne nevie, ktorí zamestnanci by už nemali mať prístup do kancelárií, preto sa rozhodli zobrať prístup všetkým, kým si v zoznamoch neurobia poriadok. 

Elon Musk sa podľa denníka Guardian snaží týmto krokom zachrániť potápajúcu sa loď. Predpokladá, že časti jeho zamestnancov zrejme došla trpezlivosť po sérii nepopulárnych krokov. Portál tiež očakáva, že počet zamestnancov, ktorí sa rozhodli na Muskove požiadavky nepristúpiť, je vyšší, ako sa očakávalo.

Na Twiteri postupne rušia svoje oficiálne účty veľké firmy aj osobnosti, pretože sa nestotožňujú s Muskovou politikou. 

Musk sa napriek kríze v spoločnosti zabáva. Na Twitter pridal príspevok, kde sa vysmieva z možného krachu svojej miliardovej firmy. 

Na sídle Twitteru v San Franciscu niekto premietal vulgarizmy na Elona Muska. Video má na Reddite desaťtisíce interakcií.

Domov
Zdieľať
Diskusia