Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. novembra 2022, 12:28
Čas čítania 0:37

Influencerka Slováková prehovorila prvýkrát po nehode: Dôvodom nebolo používanie mobilu za volantom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

„Padlo mi niečo z auta predo mnou na cestu. Ja som prudko zabrzdila. Auto sa mi rozvibrovalo, začalo mi hádzať zadkom, hodilo ma to do ľavej strany na zvodidlá a tie ma odpálili doprava do kamiónu,“ uviedla Slováková.

Známa česká influencerka Nela Slováková mala včera ráno pred hraničným priechodom Brodské vážnu dopravnú autonehodu. Svoj Instagram pravidelne zásobuje aj zábermi z auta. Slováková pre TV JOJ priblížila okolnosti nehody.

Razantne odmieta, že by za haváriu mohlo používanie mobilu. „Padlo mi niečo z auta predo mnou na cestu. Ja som prudko zabrzdila. Auto sa mi rozvibrovalo, začalo mi hádzať zadkom, hodilo ma to do ľavej strany na zvodidlá a tie ma odpálili doprava do kamiónu,“ uviedla. 

Nehoda
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj

Z auta, ktoré skončilo pod kamiónom, ostala len kopa šrotu. „Ani nechcem pomýšľať na to, keby vedľa niekto sedel. Už by tam asi nikdy nesedel. Začala som premýšľať, či auto nehorí alebo horí, nemohla som sa odopnúť z pásu. A keď som vystúpila z auta, tak môj pes stál vzadu na kapote za rozbitým zadným sklom, proste vyskočila,“ dodala.

Anketa:
Veríš Nelinmu vysvetleniu?
Ano
Nie
Ano
14 %
284 Hlasov
Nie
86 %
1684 Hlasov

Dychová skúška vodičky mala negatívny výsledok, z nehody vyviazla bez zranení. So Slovákovou sa v aute okrem jej psa nikto neviezol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia