Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
27. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:17

TOP 3 vo štvrtok: Hackerský útok vyradil parlament na 2 týždne, v Nitre napadli LGBTI+ ľudí, Musk priniesol do Twitteru umývadlo

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú najlepšie články dnešného dňa.

Hackerský útok vyradil parlament na dva týždne

Podľa Borisa Kollára bol kybernetický útok v parlamente taký vážny, že najbližšie dva týždne si musia dať poslanci pauzu a schôdza bude pokračovať zrejme až 8. novembra.

Ak by bol incident vyriešený skôr, mohla by pokračovať už budúci týždeň.


„Nemáme identifikovaný zdroj tohto problému, riešia to technici,“ priblížil Kollár. Podľa jeho slov to vyzerá tak, že sa to nepodarí vyriešiť vo štvrtok ani v piatok tento týždeň. Plénum by tak malo pokračovať v rokovaní až v utorok 8. novembra o 9.00 h, o 11.00 h by potom malo byť hlasovanie.

Pčolinský
Peter Pčolinský a Boris Kollár (obaja Sme rodina). Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

V Nitre napadli LGBTI+ pár

V Nitre minulý piatok napadli 19-ročného mladíka po tom, čo sa na lavičke pobozkal s mužom. O prípade ako prvý informoval spravodajský server TV noviny.

„Pred pár dňami mi dokopali kamaráta v Nitre iba kvôli tomu, že si dal pusu s chlapcom,“ opísal útok z Nitry blízky kamarát napadnutého mladíka. Ten po napadnutí skončil v nemocnici so zraneniami čeľuste. 

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Útok na LGBTI+ ľudí už vyšetruje nitrianska polícia, ktorá sa však k prípadu nateraz odmietla bližšie vyjadriť z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania. Policajti prijali 23. októbra trestné oznámenie, na základe ktorého teraz incident prešetrujú „ako podozrenie z trestného činu výtržníctva“.

Václavské námestie spoločne proti nenávisti.
Václavské námestie spoločne proti nenávisti. Zdroj: Refresher/David Marcin

Elon Musk priniesol do Twitteru umývadlo

Elon Musk pobavil svojich followerov na Twitteri novým videom, v ktorom vchádza do sídla spoločnosti Twitter s umývadlom v rukách. Už tento piatok sa bude rozhodovať o tom, či Musk naozaj sociálnu sieť kúpi za 44 miliárd dolárov alebo sa z nákupu pokúsi vycúvať prostredníctvom súdneho sporu.


Musk si do sídla Twitteru priniesol umývadlo, aby anglickú frázu „let that sink in“ premenil na realitu. Slovo „sink“ pritom v preklade znamená práve umývadlo.


Táto fráza v podnikateľskom prostredí zvyčajne znamená, že sa vedenie firmy bude snažiť o výrazné zmeny vo fungovaní spoločnosti.

Elon Musk.
Elon Musk. Zdroj: Twitter/Elon Musk

Instagram post dňa: Slony pri Piešťaňoch

Vo štvrtok popoludní fanúšik satirickej stránky Zomri stretol voľne sa pohybujúcich slonov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia