Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
18. októbra 2022, 7:30
Čas čítania 0:51

Policajná výzva: Videl si schvaľovanie vraždy dvoch ľudí na Zámockej ulici? Ozvi sa

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Polícia v prípade monitoruje aj sociálne siete. Občanov informuje, ako môžu pomôcť.

Hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Jana Tökölyová včera informovala o prekvalifikovaní skutku v prípade vraždy dvoch mladých ľudí na Zámockej ulici v Bratislave. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry zmenil právnu kvalifikáciu na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.

Terorizmus
Zdroj: PZ SR

V tejto súvislosti polícia na Facebooku zdôraznila, že jedna z foriem účasti na terorizme je aj jeho verejné schvaľovanie. Ľudí preto vyzvala, aby pomohli s nahlasovaním takýchto príspevkov na sociálnej sieti. Urobiť tak môžeš aj online nasledovne:

1. Sprav si screenshot príspevku.
2. Skopíruj si www odkaz stránky, kde si našiel schvaľovanie terorizmu.
3. V prípade profilu na sociálnej sieti, skopíruj jeho www odkaz.
4. Všetko následne pošli do súkromnej správy na facebookový účet Hoaxy a podvody - Polícia SR.

Polícia ti nebude na správu odpisovať, ale potvrdí jej prijatie zaslaním emotikonu palca. Je však možné, že ťa v prípade doplňujúcich otázok budú neskôr ešte kontaktovať.

22. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 6:15 Som ženatý a zistil som, že som gay: Martin si pri sexe s priateľkou predstavuje muža. Jozef má dieťa a zamiloval sa do kolegu Som ženatý a zistil som, že som gay: Martin si pri sexe s priateľkou predstavuje muža. Jozef má dieťa a zamiloval sa do kolegu

O prípade dvojnásobnej vraždy sme sa nedávno rozprávali aj s blogerom Milanom Bez Mapy. „Až keď sa stala vražda, začal som si uvedomovať, že toto je zle. Stále som si však hovoril, že to bol iba jeden vyšinutý týpek zmanipulovaný svojou ideológiou, no následne kopli babu vo vlaku do tváre a ja som na Facebooku videl komentáre, v ktorých sa ľudia zastávali vraha. Uvedomil som si, že Slovensko je extrémne homofóbne,“ povedal nám v rozhovore, ktorý si môžeš prečítať tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia