Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Martin Adam Pavlík
17. októbra 2022, 17:27
Čas čítania 0:35

Dobra je viac, odkazuje slovenská polícia. Na „dúhovej“ profilovke mali viac pozitívnych reakcií

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Dobra je viac, odkazuje slovenská polícia. Na „dúhovej“ profilovke mali viac pozitívnych reakcií
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Policajti odkázali ľuďom, aby sa nedali znechutiť vulgárnymi či nenávistnými komentármi.

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku odhalila zaujímavú štatistiku. Počas dní, keď na ich stránke svietila dúhová profilovka na znak solidarity s obeťami teroristického útoku na Zámockej ulici v Bratislave, získali od ľudí omnoho viac pozitívnych reakcií (8 328) než tých negatívnych (2 003).  



Policajti tak verejnosti odkazujú, aby sa nedala znechutiť vulgárnymi či nenávistnými komentármi, lebo aj keď ich je na prvý pohľad veľa, oveľa viac je tých solidárnejších a empatickejších, ktorých autori vedia normálne diskutovať.


Keď však vidia priestor zahltený vulgarizmami, do diskusií často nevstupujú, pretože ich to demotivuje alebo majú strach. Ako polícia pripomína, po dosiahnutí určitého počtu komentárov vypla pod dúhovou profilovkou možnosť komentovania pre všetkých práve z dôvodu množiacich sa vulgárnych komentárov.


Policajti takisto vyzvali ľudí, aby neverili dezinformáciám a jasne vyhlásili, že dôkladne pracujú na prípade, aby objasnili všetky jeho okolnosti. „Len čo to bude možné, budeme vás informovať o ďalších podrobnostiach,“ dodali.

Domov
Zdieľať
Diskusia