Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
11. októbra 2022, 11:28
Čas čítania 0:34

Stredoškolák vytiahol na spolužiaka plynovú pištoľ. Po fyzickom konflikte skončil jeden zranený v nemocnici

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Prvák, ktorý tasil zbraň, má 19 rokov.

Po bitke medzi študentmi trenčianskej strednej školy vytiahol prvák na druháka pištoľ. K incidentu došlo vo večerných hodinách, keď mal žiak mieriť priamo na hlavu svojho soka. Zainteresovaní študenti aj svedkovia museli podľa tvnoviny vyhľadať odbornú pomoc.

K streľbe napokon neprišlo, no napadnutý prvák skončil po fyzickom napadnutí na ošetrení v trenčianskej fakultnej nemocnici. Prvák, ktorý si ako posilu zavolal podľa výpovedí svedkov asi 4 kamarátov, má 19 rokov. Konflikt sa vraj začal ešte deň predtým, keď druhák údajne napadol prváka.

Ten si v sprievode posíl na druhý deň agresora počkal a prvák na neho vytasil zrejme plynovú pištoľ. Podľa svedkov sa konflikt začal v šatni a potom sa jeho aktéri presunuli pred budovu školy.

K incidentu došlo v uličke, ktorú nesníma ani jedna zo školských kamier. Vedenie školy okamžite zriadilo vyšetrovaciu komisiu. Polícia prípad vyšetruje ako nebezpečné vyhrážanie. Obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ vznesené nebolo.

Domov
Zdieľať
Diskusia