Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022, 18:58
Čas čítania 0:52

Raper Post Malone skončil hospitalizovaný v nemocnici. Bodavá bolesť na hrudi po páde ho prinútila zrušiť šou v Bostone

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Raper Post Malone skončil hospitalizovaný v nemocnici. Bodavá bolesť na hrudi po páde ho prinútila zrušiť šou v Bostone
Zdroj: Getty Images/Josh Brasted/FilmMagic

Post Malone sa zranil po páde na koncerte v St. Louis, ktorý sa mu prihodil minulý týždeň.

Raper Post Malone skončil v nemocnici so silnými bolesťami v hrudi po tom, čo minulý týždeň spadol z pódia na koncerte v St. Louis. Raper v St. Louis ležal dlhých 10 minút bez pohnutia na podlahe v bolestiach, následne odišiel do zákulisia, kde si oddýchol a po pauze sa vrátil dohrať svoju šou.

Aj keď mu v nemocnici povedali, že si rebrá nezlomil, iba nepríjemne narazil, teraz sa bolesť vystupňovala natoľko, že ho museli hospitalizovať v Bostone.

„Na koncertnej tour sa zvyčajne zobúdzam o štvrtej poobede a dnes som sa zobudil s praskajúcimi zvukmi na pravej strane svojho tela,“ napísal Post Malone v príspevku, v ktorom fanúšikom musel oznámiť, že sa koncert v Bostone nebude môcť uskutočniť.

„Včera som sa cítil tak skvelo, no dnes je to iné ako predtým. Veľmi ťažko sa mi dýcha a cítim bodajúcu bolesť zakaždým, keď sa nadýchnem alebo pohnem. Akurát sme v nemocnici, ale s touto bolesťou nedokážem odohrať dnešný koncert,“ zveril sa raper fanúšikom na Instagrame.

31. júla 2019, 15:43 Čas čítania 0:00 O týždeň začína festival Sziget. Príď si užiť koncerty najdrahších interpretov planéty na ostrov slobody O týždeň začína festival Sziget. Príď si užiť koncerty najdrahších interpretov planéty na ostrov slobody

Všetky lístky budú podľa rapera platiť na presunutom koncerte, ktorý v Bostone prisľúbil odohrať. Aréna TD Garden, v ktorej sa šou mala uskutočniť, následne fanúšikov ubezpečila, že si svoje lístky majú ponechať, pretože sa s nimi budú môcť preukázať v novom termíne.

Domov
Zdieľať
Diskusia