Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
23. septembra 2022, 16:12
Čas čítania 0:32

Zuzana Čaputová sa stretla s americkým prezidentom Joeom Bidenom

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Zuzana Čaputová sa stretla s americkým prezidentom Joeom Bidenom
Zdroj: Biely dom/Facebook/Zuzana Čaputová

Stretli sa počas recepcie v rámci všeobecnej rozpravy Valného zhromaždenia OSN.

Zuzana Čaputová sa stretla s americkým prezidentom Joeom Bidenom. „Každoročne počas všeobecnej rozpravy zasadnutia Valného zhromaždenia OSN Spojené štáty americké hosťujú recepciu pre všetky hlavy štátov a vlád, ktoré do New Yorku prichádzajú,“napísala na Facebook.

„Tento rok na ňu po prvýkrát od začiatku pandémie pozýval prezident Biden. Mali sme tak príležitosť pokračovať v rozhovoroch s partnermi,“ dodala hlava štátu.


Slovenská prezidentka ešte predtým na sociálnej sieti informovala o stretnutí s generálnym tajomníkom Organizácie Spojených národov Antóniom Guterresom. Agentúry OSN budú podľa nej Slovensku aj naďalej pomáhať zvládať podporu pre ľudí utekajúcich pred ruskou agresiou.

„Ľudstvo dnes čelí výnimočnému súbehu kríz, ktoré dokážeme zvládnuť iba spoločnými silami. Všeobecná rozprava zasadnutia Valného zhromaždenia OSN, počas ktorej sa každoročne na pár dní stretnú hlavy štátov a vlád z celého sveta, je príležitosťou posilňovať partnerstvá a prehlbovať vzájomnú spoluprácu,“ napísala Čaputová.

Domov
Zdieľať
Diskusia