Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
14. septembra 2022, 6:53
Čas čítania 0:40

Objaví sa funkcia Dynamic Island z iPhonu aj na konkurenčných telefónoch s Androidom? Video ukazuje, že je to možné

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Samotné Xiaomi zatiaľ funkcionalitu netestovalo.

Spoločnosť Apple len pred pár dňami predstavila novú funkciu Dynamic Island, ktorou má byť vybavená najnovšia generácia iPhone 14 Pro. Portálu Techbyte sa zdá, že konkurencia z Androidu dávala dobrý pozor a už testuje vlastnú verziu.

Práve funkcia Dynamic Island vzbudila medzi fanúšikmi Apple pri predstavovaní novej generácie azda najväčší rozruch. Ostrovček v tvare pilulky totiž nielen opticky zakrýva nedokonalosť v podobe výrezu fotoaparátu, tzv. notch, ale ponúka aj nové funkcionality. Umožňuje napríklad zmeniť pieseň v stremingovej službe bez toho, aby ste zatvorili práve otvorenú aplikáciu.

Na Twitteri sa objavilo video, ktoré ukazuje „revolučnú“ novinku Apple v používateľskom prostredí Androidu. Kópia funkcie je dielom proaktívneho vývojára, a hoci je vo videu prezentovaná na telefóne Xiaomi, čínska firma ju zatiaľ neschválila ani netestovala. 


Updatovaná verzia Androidu, ktorá ponúka kópiu Dynamic Islandu, je už dnes pod názvom Grumpy UI prístupná v Číne. Záujemcovia z iných krajín si na novú funkcionalitu budú musieť podľa všetkého ešte nejakú chvíľu počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia