Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
26. augusta 2022, 21:12
Čas čítania 0:56

HBO po premiére obnovilo produkciu druhej série House of the Dragon. Seriál sleduje rekordný počet ľudí

Kategória:
News
Uložiť Uložené
HBO po premiére obnovilo produkciu druhej série House of the Dragon. Seriál sleduje rekordný počet ľudí
Zdroj: HBO

Sledovanosť nedeľňajšej prvej epizódy sa vyšplhala na 20 miliónov divákov.

Tento krok prišiel relatívne rýchlo po tom, čo nedeľňajšiu premiéru seriálu sledovalo 10 miliónov divákov. Toto obrovské číslo je pre HBO rekordom. Dnes dokonca spoločnosť oznámila, že od premiéry po dnešný deň sa sledovanosť prvej epizódy vyšplhala na 20 miliónov divákov, píše The Hollywood Reporter.

„Sme nesmierne hrdí na to, čo celý tím House of the Dragon v prvej sérii dokázal,“ hovorí Francesca Orsi, výkonná viceprezidentka HBO.

„Naši fenomenálni herci a štáb sa podujali na obrovskú výzvu, prekonali všetky očakávania a priniesli seriál, ktorý sa už teraz zaradil medzi obľúbené televízne programy. Obrovská vďaka patrí spolutvorcovi a výkonnému producentovi Georgeovi R. R. Martinovi, ako aj spolutvorcom a showrunnerom Ryanovi Condalovi a Miguelovi Sapochnikovi za to, že nás viedli. Neuveriteľne sa tešíme, že budeme pokračovať v druhej sérii,“ dodáva.

Vedenie HBO sa k seriálu stavia pozitívne a už skôr naznačilo, že by spoločnosť dovolila aj ďalšiu sériu, ak by premiéra dopadla dobre. HBO zatiaľ neuviedlo, koľko epizód bude v druhej sérii, no takých 10 znie ako fajn odhad. 

Otázkou však zostáva, kedy sa seriál vráti na obrazovky. Prvá sezóna si vyžiadala 10 mesiacov natáčania a obrovské množstvo postprodukčných vizuálnych efektov, ktoré sa začali v januári a stále pokračujú. Pre produkciu bude zrejme ťažké stihnúť to do konca roka 2023. Pravdepodobnejší je teda rok 2024.

Ak si seriál ešte nevidel a zaujíma ťa o ňom viac, napríklad aj to, aké postavy v ňom vystupujú, prečítaj si viac v našich článkoch

Anketa:
Videl si prvú časť House of the Dragon?
Áno, veľmi sa mi to páčilo.
Nie, ale chcem si pozrieť.
Áno, no nezdalo sa mi to také skvelé.
Áno, veľmi sa mi to páčilo.
72 %
269 Hlasov
Nie, ale chcem si pozrieť.
17 %
64 Hlasov
Áno, no nezdalo sa mi to také skvelé.
11 %
41 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia