Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
25. augusta 2022, 11:53
Čas čítania 0:27

Polícia našla telo 20-ročného muža, ktorý chcel preplávať rieku Tisa. Precenil svoje schopnosti a v strede rieky mu došli sily

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Mladík chcel preplávať rieku až na jej maďarský breh.

Mladý muž z okresu Trebišov sa 21. augusta rozhodol, že prepláva rieku Tisa až na jej maďarský breh. Precenil však svoje schopnosti a približne v strede rieky mu zrejme došli sily, informujú TVnoviny

Spod hladiny rieky sa už nevynoril. Pátranie policajtov, hasičov a príbuzných bolo spočiatku neúspešné. V utorok dopoludnia sa k hľadajúcim pridali aj potápači z košického pohotovostného policajného útvaru, píše na svojom Facebooku Polícia Slovenskej republiky. Napokon sa im to však podarilo v utorok krátko predpoludním.

„Tí opäť preplávali tok rieky Tisa a pár minút pred pravým poludním našli telo nezvestného muža bez známok života. Obhliadajúci lekár nenašiel na tele nebohého známky cudzieho zavinenia a nariadil vykonanie pitvy,“ uviedli policajti na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia