Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
25. augusta 2022, 12:44
Čas čítania 0:44

Kim Kardashian porazila Hillary Clintonovú v právnickom kvíze v dokumentárnej sérii na Apple TV+. Vyhrala o 6 bodov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Problémom mal byť pre Hillary reakčný čas. Správne odpovede vraj vedela, no nestíhala stláčať bzučiak.

Hillary Clintonová prezradila, že ju Kim Kardashian počas jednej z epizód seriálu Gutsy porazila v právnickom kvíze. Pripravovaný seriál natáča jej dcéra Chelsea Clintonová, píše na svojom webe Independent.

V ukážke z epizódy vidieť Hillary a Kim s rukami na bzučiakoch, kým im Chelsea dáva kvízové otázky o práve. Súboj je napínavý, no po zodpovedaní viacerých otázok napokon vyhráva Kim Kardashian. S celkovým počtom 11 bodov porazila Hillary o 6 bodov.

„Pre Boha, bolo to srdcervúce,“ komentovala svoju prehru 74-ročná bývalá prvá dáma, ministerka zahraničných vecí, americká senátorka a prezidentská kandidátka Hillary. Podľa Chelsea však problémom bolo, že Hillary Clintonová nestláčala bzučiak dostatočne rýchlo.

„Myslím, že potrebuje len zlepšiť reakčný čas,“ povedala Chelsea. „Niekedy som videla, že mama vie, aká je odpoveď, ale nestlačí bzučiak včas.“

Hillary však priznala, že ju Kim naozaj fascinovala tým, koľko odpovedí mala správne. „Veľmi ma zaujalo, ako dobre si počínala,“ povedala. „Chcela som na ňu upriamiť pozornosť, nie že by to potrebovala, ale naozaj tvrdo makala, aby vyhrala.“

Chelsea súhlasila s vyjadrením svojej matky, ktorá uznala, že napriek tomu, že je Kim Kardashian známa ako celebrita, má aj iné kvality. 

Domov
Zdieľať
Diskusia