Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
10. augusta 2022, 10:40
Čas čítania 0:30

Aktuálne: Pri zrážke vlaku s osobou zomrela v Bratislave 84-ročná žena

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Rušňovodič spozoroval ženu stáť pri okraji trate, preto použil výstražné zvukové znamenie a brzdy. Seniorka však vstúpila na koľajisko a zrážke s vlakom už nebolo možné zabrániť.

Pri zrážke vlaku s osobou zomrela v Bratislave 84-ročná žena. Polícia v stredu krátko po 7.30 h prijala oznámenie o zrážke vlaku a chodkyne. K nehode došlo na železničnom priecestí na úrovni zastávky mestskej hromadnej dopravy pred Ivánskou cestou. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.


Podľa doterajších informácií rušňovodič vlaku spozoroval ženu stáť pri okraji trate, preto použil výstražné zvukové znamenie a brzdy. Seniorka však vstúpila na koľajisko a zrážke s vlakom už nebolo možné zabrániť. Žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Rušňovodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, tá však prítomnosť alkoholu v dychu nepotvrdila.


Policajti z oddelenia železničnej polície začali v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania.

vlak
Zdroj: Karolína Pružinová
Domov
Zdieľať
Diskusia