Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
30. júla 2022, 12:10
Čas čítania 1:05

Will Smith prvýkrát prehovoril o facke z Oscarov: Chrisovi Rockovi sa ospravedlnil, manželka ho vraj k tomu nenabádala

Kategória:
Osobnosti
Uložiť Uložené
Will Smith prvýkrát prehovoril o facke z Oscarov: Chrisovi Rockovi sa ospravedlnil, manželka ho vraj k tomu nenabádala
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard

Posledné mesiace vraj strávil prehrávaním toho, čo sa v tej chvíli stalo a pochopením komplexnosti celej situácie.

Will Smith po štyroch mesiacoch prelomil mlčanie a prvýkrát sa verejne vyjadril k incidentu, keď na odovzdávaní Oscarov 2022 udrel do tváre moderátora a komika Chrisa Rocka. Ten si totiž robil srandu z Smithovej manželky Jady a jej účesu.

Rockovi sa verejne ospravedlnil v takmer 6-minútovom videu, ktoré vyšlo na jeho oficiálnom kanáli na Youtube. Video pozostáva z najčastejšie kladených otázok od fanúšikov ohľadom facky na Oscaroch. Ako prvé Smith odpovedal na otázku, prečo sa neospravedlnil Rockovi už vo svojej ďakovnej reči počas odovzdávaní cien.

„V tom momente som bol zmätený. Neskôr som Chrisa oslovil, ale jeho odpoveď bola, že nie je pripravený hovoriť. Keď bude, dá mi vraj vedieť. Preto ti chcem povedať, Chris, že sa ti ospravedlňujem. Moje správanie bolo neprijateľné. A som tu pre teba kedykoľvek, keď budeš pripravený sa o tom porozprávať,“ povedal Will vo videu.

will smith | chris rock | facka
Will Smith uštedril na udeľovaní Oscarov facku moderátorovi Chrisovi Rockovi za to, že si uťahoval z jeho manželky Jady. Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard

„Chcem sa ospravedlniť aj Chrisovej matke. Nemyslel som v tom momente, koľkým ľuďom som ublížil. Chcem sa preto ospravedlniť Chrisovej matke, celej Chrisovej rodine, osobitne Tonymu Rockovi. Mali sme skvelý vzťah. Viete, Tony bol môj chlapík. Už sa to pravdepodobne nedá napraviť,“ pokračoval herec.

Ďalej vo videu tvrdí, že posledné tri mesiace strávil prehrávaním toho, čo sa v tej chvíli stalo a pochopením komplexnosti celej situácie. Fanúšikov ubezpečil, že si rozhodne nemyslí, že jeho chovanie v tej chvíli bolo správne a že toto bol primeraný spôsob, ako zvládnuť pocit neúcty alebo urážky.

Taktiež dodal, že vybehnúť na pódium a fyzicky konfrontovať Chrisa Rocka bolo jeho rozhodnutie a manželka Jada ho k tomu nijako nenabádala. Ospravedlnil sa jej a aj ich deťom za svoje správanie a za to, čo si museli kvôli incidentu vytrpieť.

Anketa:
Bola podľa teba Smithova reakcia oprávnená?
Nie, násilie sa netoleruje.
Áno, Rock si to zaslúžil.
Nie, násilie sa netoleruje.
35 %
2018 Hlasov
Áno, Rock si to zaslúžil.
65 %
3693 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia