Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. júla 2022, 12:35
Čas čítania 0:37

FOTOGALÉRIA: Na poriadok počas zápasu Slovan – Ferencváros dohliadalo 1 300 policajtov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku. Došlo však k čiastkovému obmedzeniu dopravy.

Polícia na Facebooku zverejnila fotografie zo zápasu druhého predkola Ligy majstrov Slovan Bratislava – Ferencváros Budapešť v Bratislave.

„Slovenskí policajti spolu s maďarskými kolegami včera dohliadali v súčinnosti s Mestskou políciou Bratislava na verejný poriadok, bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v súvislosti s futbalovým zápasom medzi mužstvami Slovan Bratislava a Ferencváros Budapešť,“ informovala polícia. 

Na poriadok dohliadalo 1 225 policajtov z celého Slovenska a 60 kolegov z Maďarska.

Narušenia nezaznamenali

Polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku. Došlo však k čiastkovému obmedzeniu dopravy. 


„Po príchode fanúšikov mužstva Ferencváros došlo k čiastkovému obmedzeniu dopravy po trase presunu, rovnako aj po skončení zápasu pri odchode fanúšikov na železničnú stanicu Nové Mesto,“ doplnil hovorca Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.


Na verejný poriadok, bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky dohliadali policajti bratislavského krajského riaditeľstva polície v súčinnosti s Mestskou políciou Bratislava. Ako priblížil pred zápasom minister vnútra Roman Mikulec, o bezpečnosť sa staralo 1 225 policajtov z celého Slovenska a 60 policajtov z Maďarska.

Domov
Zdieľať
Diskusia