Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
27. júla 2022, 20:00
Čas čítania 1:13

TOP 3 v stredu: Slovenka na videách bila svoje deti, konšpirátora Dannyho Kollára hľadá polícia a Bratislavu čaká rizikový zápas

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú hlavné správy dnešného dňa.

Natáčala si, ako bije a uráža vlastné deti

32-ročná matka zo Šale cez sociálnu sieť ukazovala, ako tyranizuje svoje deti. Na videách, ktoré kolujú internetom, jedno z detí udrela rukou a kopala. V ďalších záberoch ich neustále urážala, pričom používala oplzlé a vulgárne slová či dokonca vyhrážky smrťou.

Úrad sociálnych vecí a rodiny jej dnes deti odobral a vyšetrovateľ začal voči matke trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Hrozí jej tak 3- až 8-ročné väzenie. Ďalšie informácie sa dočítaš tu.

Matka
Zdroj: Tiktok/s_i_n_d_y4120

Hľadá sa konšpirátor Danny Kollár

Polícia vydala zatykač na Daniela Bombica, známeho pod prezývkou Danny Kollár. Ten v minulosti vystupoval v relácii dezinformačného portálu Infovojna či v projekte Kulturblog, ktorý od počiatku vedú asistenti poslancov hnutia Republika. Kollár šíri napríklad konšpiračné teórie o údajnom židovskom sprisahaní a viezol sa aj na vlne hoaxov o ochorení covid-19. Viac sa dočítaš v tomto článku.

Danny Kollár
Zdroj: Patros

Bratislavu čaká rizikový zápas

Dnes o 20.30 h sa v Bratislave odohrá zápas 2. predkola Ligy majstrov medzi ŠK Slovan Bratislava a Ferencváros Budapešť. Na podujatie pre príchod množstva ultras fanúšikov bude dohliadať polícia. Minister vnútra Roman Mikulec vyzval všetkých návštevníkov k zodpovednosti. 

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

„Chcel by som vás poprosiť, aby ste sa na štadióne, ale aj mimo neho, počas zápasu, ale aj pred ním a po ňom správali zodpovedne a ľudsky. Chcem vám popriať, aby ste mali radosť zo zápasu, v civilizovanej forme, z futbalu 21. storočia, v krajine 21. storočia,“ vyhlásil šéf rezortu vnútra. Viac sa dočítaš tu.

Ivan Koribanič
Zdroj: Refresher/Ivan Koribanič

IG post dňa: Fotoséria prezidenta Ukrajiny s jeho ženou pre Vogue

Ukrajinský prezident Volodomyr Zelenskyj a jeho manželka Olena sa objavili na obálke slávneho magazínu Vogue. „Byť na titulke @voguemagazine je veľkou cťou a snom mnohých úspešných a prominentných ľudí na svete. Jediné, čo im všetkým prajem, je, aby to nebolo pre vojnu v ich krajinách,“ napísala na svojom instagramovom účte Olena Zelenská.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia