Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
29. júla 2022, 9:30
Čas čítania 6:33

Prečo dnes nesmieš cestovať s čiernym kufrom? Slovenka nám opísala, ako na stratenú batožinu z letiska Heathrow čakala 12 dní

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Letisko Heathrow zažíva najhorší nával cestujúcich, ktorí doplácajú na nedostatok personálu

Nekonečné čakanie na bezpečnostnú kontrolu, meškanie lietadiel, tisíce stratených kufrov a stovky zrušených letov. Toto leto si dobre zapamätajú cestujúci, ktorí leteli z londýnskeho letiska Heathrow, pretože zatiaľ čo situácia na viacerých európskych letiskách by sa dala označiť za problematickú, komplikácie na Heathrowe cestujúci opisujú ako katastrofu.

Situácia sa v posledných týždňoch zhoršila natoľko, že na sociálnych sieťach kolujú videá stoviek kufrov pohádzaných v príletových halách, kde sa o nich nemá kto postarať, a tak sa občas musia pasažieri predrať cez horu kufrov, ak chcú z letiska odísť či použiť toalety.

27. júla 2022, 9:30 Čas čítania 8:05 Kto je internetový ošiaľ Andrew Tate? Zarába státisíce na nahých ženách pred webkamerami, v Žiline dostal nakladačku Kto je internetový ošiaľ Andrew Tate? Zarába státisíce na nahých ženách pred webkamerami, v Žiline dostal nakladačku

Chaos v polovici júla dosiahol takú úroveň, že letisko oznámilo limit na počet pasažierov za deň a leteckým spoločnostiam prikázalo, aby okamžite prestali predávať letenky až do polovice septembra. Ako sa dalo čakať, máloktorá aerolinka tento príkaz automaticky splnila.

„Je to banda idiotov, keď ide o prevádzkovanie letísk. Skrátka nevedia, ako to robiť,“ odkázal dokonca vedeniu londýnskeho letiska Heathrow šéf Medzinárodného združenia leteckých dopravcov (IATA) Willie Walsh, ktorému došla trpezlivosť s tým, aké veľké ambície malo letisko v posledných rokoch, hoci teraz nedokáže zabezpečiť, aby plynulo fungovali ani základné procesy.

Heathrow nakázal aerolinkám, aby prestali predávať letenky

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 118652 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo Heathrow nakázal aerolinkám, aby prestali predávať letenky.
  • Či je jedine letisko zodpovedné za nedostatok personálu.
  • Ako Slovenka prišla o kufor a vrátili jej ho až o 12 dní.
  • Prečo nesmieš toto leto cestovať s čiernym kufrom.
Domov
Zdieľať
Diskusia