Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
19. júla 2022, 20:00
Čas čítania 1:12

TOP 3 v utorok: Fusakle vo finančných problémoch, z Ružomberka utiekol nebezpečný väzeň a agresívny vodič v Rakúsku zbil ženu

Kategória:
News
Uložiť Uložené
TOP 3 v utorok: Fusakle vo finančných problémoch, z Ružomberka utiekol nebezpečný väzeň a agresívny vodič v Rakúsku zbil ženu
Zdroj: Refresher

Tieto správy by ti nemali ujsť.

Fusakle prosia zákazníkov, aby ich zachránili

Firma Fusakle v pondelok prostredníctvom instagramového postu priznala, že má finančne náročné obdobie. Ovplyvnilo ju ťažké obdobie koronakrízy, následky vojny, inflácia a zdražovanie energií a materiálov. 

„Chceme naďalej rozdávať radosť, vyrábať kvalitné produkty lokálne a poctivo doma, na Slovensku. Dávame prácu stovkám ľuďom po celom Slovensku, vyrábame vo väčších aj v menších rodinných firmách, ktoré sú od nás závislé. Pomôž nám udržať pracovné miesta a rozvíjať domáci textilný priemysel,“ píše sa vo výzve na jej profile. Viac si môžeš prečítať tu.

Fusakle.
Fusakle. Zdroj: Fusakle

Polícia pátra po väzňovi z Ružomberka

Polícia pátra po väzňovi Stanislavovi Oračkovi, ktorý dnes utiekol z pracoviska v obci Kalameny. Trest si odpykáva vo väzení v Ružomberku. Podľa polície ide o muža strednej postavy s hnedými očami a čiernymi vlasmi. Na pravom pleci má tetovanie a jeho ľavé predlaktie zdobí jazva.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Trestanec môže byť ozbrojený a nebezpečný. Ak máš o jeho pobyte akékoľvek informácie, volaj na telefónne číslo 158. Polícia však upozorňuje, aby sa občania nepokúšali muža zadržať. Viac si môžeš prečítať tu.

Autobusár zbil Slovenku na ceste na dovolenku

Vodič autobusu zo Slovenska cez víkend napadol v Rakúsku 37-ročnú Slovenku, ktorá podľa polície kritizovala jeho agresívnu jazdu a povedala mu, že chce vystúpiť. To však 34-ročného muža nahnevalo. Cestujúcu zrazil na zem a začal ju udierať, uvádza TASR s odkazom na Kronen Zeitung.

S útokom prestal až v momente, keď voči agresorovi zasiahli cestujúci. Incident sa stal cez víkend počas jazdy zo Slovenska do Južného Tirolska, keď vodič autobusu zastavil na čerpacej stanici v Lienzi. Viac nájdeš tu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Dano Veselský

Instagramový post dňa

Herečka zo Stranger Things Maya Hawke poďakovala účastníkom rapovej párty, ktorá sa uskutočnila pri príležitosti vydania erotického videoklipu k jej najnovšiemu singlu Thérèse. Fanúšikom odhalila aj zopár fotiek z divokého žúru. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maya Hawke (@maya_hawke)

Domov
Zdieľať
Diskusia