Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Farma 2022

Buď informovaný hneď ako sa objaví článok s týmto klúčovým slovom.
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie.
Články témy
Najnovšie
Najčítanejšie
Bývalý súťažiaci z Farmy čelí obvineniam, že fyzicky napadol ženy na slávnostiach v Česku. On sa bráni, vraj to bolo opačne
Bývalý súťažiaci z Farmy čelí obvineniam, že fyzicky napadol ženy na slávnostiach v Česku. On sa bráni, vraj to bolo opačne
28. 6. 2023 19:35
Šimon Koleň však všetky obvinenia poprel. Obeťou napadnutia bol vraj on.
Giuliana z Farmy: Bulvárne titulky o mojich prsiach mi neprekážajú, som na to zvyknutá aj v reálnom živote (Rozhovor)
Odporúčané
Giuliana z Farmy: Bulvárne titulky o mojich prsiach mi neprekážajú, som na to zvyknutá aj v reálnom živote (Rozhovor)
8. 1. 2023 14:30
„Incident s pomočením je hanba, ale je zbytočné sa za takéto veci ubíjať. Proste sa to stalo a môžeme sa na tom zasmiať, ale určite to nie je niečo, za čo sa teraz budem hanbiť celý život,“ prezrádza exfarmárka a influencerka.
Víťaz Farmy FiFqo: Baron si ma zablokoval ešte predtým, ako som prišiel domov. Ja sa na ňom naďalej smejem (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Víťaz Farmy FiFqo: Baron si ma zablokoval ešte predtým, ako som prišiel domov. Ja sa na ňom naďalej smejem (Rozhovor)
21. 12. 2022 9:30
Je ťažké sa sexuálne uspokojiť, keď sú všade kamery, ale mne sa to podarilo aj tak. Ešte ťažšie je však byť odstrihnutý od sveta, hovorí FiFqo v rozhovore.
Víťazom Farmy 14 je youtuber FiFqo. Odniesol si domov 75 000 eur
18. 12. 2022 8:47
Vo finále porazil Martinu Korkobcovú a Michala Mošpana.
KVÍZ: Zvládol by si v dueli na Farme almanach? Otestuj sa vo vedomostnej disciplíne farmárov
KVÍZ: Zvládol by si v dueli na Farme almanach? Otestuj sa vo vedomostnej disciplíne farmárov
20. 9. 2022 11:30
Ako by si odpovedal na otázky zo života zvierat, hospodárstva, prírody či histórie a všeobecného prehľadu Slovenska?
Frayer Flexking sa vracia do ringu, pobije sa s Baronom z Farmy. Nazval ho chronickým klamárom, ktorý si kupuje followerov
Frayer Flexking sa vracia do ringu, pobije sa s Baronom z Farmy. Nazval ho chronickým klamárom, ktorý si kupuje followerov
19. 9. 2022 18:10
Kontroverzný raper si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Farmárovi posiela tvrdý odkaz.
FARMA 2022: Giuliana si rozbila hlavu pri rúbaní dreva, Zdeňka do krvi pohrýzol pes
FARMA 2022: Giuliana si rozbila hlavu pri rúbaní dreva, Zdeňka do krvi pohrýzol pes
8. 9. 2022 9:05
Na farme to poriadne ožilo.
18. 12. 2022 8:47
Vo finále porazil Martinu Korkobcovú a Michala Mošpana.
20. 9. 2022 11:30
Ako by si odpovedal na otázky zo života zvierat, hospodárstva, prírody či histórie a všeobecného prehľadu Slovenska?
refresher+
Odporúčané
21. 12. 2022 9:30
Je ťažké sa sexuálne uspokojiť, keď sú všade kamery, ale mne sa to podarilo aj tak. Ešte ťažšie je však byť odstrihnutý od sveta, hovorí FiFqo v rozhovore.
28. 6. 2023 19:35
Šimon Koleň však všetky obvinenia poprel. Obeťou napadnutia bol vraj on.
19. 9. 2022 18:10
Kontroverzný raper si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Farmárovi posiela tvrdý odkaz.
8. 9. 2022 9:05
Na farme to poriadne ožilo.