Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 21. 11. 2023
15:03
Ak máš veľké auto, v centre nebudeš môcť parkovať. Mnohé slovenské mestá zakročia proti SUV-čkam.Ak máš veľké auto, v centre nebudeš môcť parkovať. Mnohé slovenské mestá zakročia proti SUV-čkam.
14:12
Bývalý poslanec zostáva obvinený z podplácania. Maroš Žilinka tentokrát paragraf 363 nepoužil.Bývalý poslanec zostáva obvinený z podplácania. Maroš Žilinka tentokrát paragraf 363 nepoužil.
13:48
Packeta počas Vianoc mení pravidlá. Čas na na prevzatie balíka sa ti skráti.Packeta počas Vianoc mení pravidlá. Čas na na prevzatie balíka sa ti skráti.
13:44
ASAP Rockymu hrozí trest vo výške 24 rokov. V roku 2021 údajne strieľal po svojom kolegovi z labelu.ASAP Rockymu hrozí trest vo výške 24 rokov. V roku 2021 údajne strieľal po svojom kolegovi z labelu.
13:09
Korčok obvinil Pellegriniho zo zneužívania funkcie. Ten tvrdí, že žiaden konflikt záujmov tu nie je.Korčok obvinil Pellegriniho zo zneužívania funkcie. Ten tvrdí, že žiaden konflikt záujmov tu nie je.
12:52
11:33
Fenty x Puma priniesli upgrade obľúbených tenisiek. Cena Rihanninej novinky s nadrozmernou podrážkou ťa poteší.Fenty x Puma priniesli upgrade obľúbených tenisiek. Cena Rihanninej novinky s nadrozmernou podrážkou ťa poteší.
10:54
Pohoda potešila všetkých rockerov. Ďalší zahraničný headliner ťa dostane do varu.Pohoda potešila všetkých rockerov. Ďalší zahraničný headliner ťa dostane do varu.