Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 2. 1. 2020
7:31
Nenechá ti toaletný papier a prinesie domov bezdomovca. Toto sú najhorší spolubývajúci podľa Naked Bananas.Nenechá ti toaletný papier a prinesie domov bezdomovca. Toto sú najhorší spolubývajúci podľa Naked Bananas.
6:55
Netflix si chce najať Zaklínača, podpisom pracovnej zmluvy sa však vzdávaš nároku na zákon prekvapenia. Zábavný inzerát na webe Netflixu je plný narážok na obľúbený seriál.Netflix si chce najať Zaklínača, podpisom pracovnej zmluvy sa však vzdávaš nároku na zákon prekvapenia. Zábavný inzerát na webe Netflixu je plný narážok na obľúbený seriál.
Streda 1. 1. 2020
22:18
21:27
Windows 7 definitívne končí, zostávajú mu dva týždne života. Potom spoločnosť prestane vydávať aktualizácie.
9:21
Hasiči počas Silvestra absolvovali 138 výjazdov, z toho až 100-krát išlo o požiar. Zasahovali aj pri dopravných nehodách, technických a ekologických udalostiach.Hasiči počas Silvestra absolvovali 138 výjazdov, z toho až 100-krát išlo o požiar. Zasahovali aj pri dopravných nehodách, technických a ekologických udalostiach.