Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 23. 4. 2020
21:07
Netflix vydá dokument o koronavíruse. Explained sa zameria aj na to, ako pandémia skončí.
17:31
14:44
Do Bratislavy sa vracajú zdieľané elektrické kolobežky. Vďaka Boltu ťa minúta jazdy vyjde na 0,15 eur.Do Bratislavy sa vracajú zdieľané elektrické kolobežky. Vďaka Boltu ťa minúta jazdy vyjde na 0,15 eur.
13:48
Pri počítaní tohto príkladu sa budeš chytať za hlavu. Ako je možné, že niektorí to fakt nevedia na prvýkrát?Pri počítaní tohto príkladu sa budeš chytať za hlavu. Ako je možné, že niektorí to fakt nevedia na prvýkrát?
13:02
Aj najlacnejší iPhone dostal lepší procesor ako najdrahší Android, smutne konštatujú fanúšikovia konkurencie.Aj najlacnejší iPhone dostal lepší procesor ako najdrahší Android, smutne konštatujú fanúšikovia konkurencie.
10:53
Odtiaľto pochádzajú noví nakazení koronavírusom. Najviac prípadov pribudlo v Košickom a Nitrianskom kraji.Odtiaľto pochádzajú noví nakazení koronavírusom. Najviac prípadov pribudlo v Košickom a Nitrianskom kraji.